Pyetje intime për t’i kërkuar partnerit tuaj për një lidhje më të thellë

Pyetje intime për t’i kërkuar partnerit tuaj për një lidhje më të thellë

70+ pyetje intime për t’i kërkuar partnerit tuaj një lidhje më të thellë
Nga të gjitha detajet plot lëng për fantazitë e tyre deri tek ajo që ëndërrojnë për të ardhmen tuaj së bashku, këto janë bisedat që do t’ju afrojnë.

 

Pyetje intime për t’i kërkuar partnerit tuaj për një lidhje më të thellë

70+ pyetje intime për t’i kërkuar partnerit tuaj një lidhje më të thellë
Nga të gjitha detajet plot lëng për fantazitë e tyre deri tek ajo që ëndërrojnë për të ardhmen tuaj së bashku, këto janë bisedat që do t’ju afrojnë.

Kur njerëzit dëgjojnë fjalën “intime”, ata shpesh mendojnë se ajo lidhet vetëm me bisedën në dhomën e gjumit, por pyetjet intime mund të mbulojnë një spektër shumë më të gjerë. Ato mund të kenë të bëjnë me çdo gjë që nga ëndrrat tuaja të fëmijërisë deri tek mënyra sesi partneri juaj e përfytyron të ardhmen tuaj së bashku. Ju mund të mësoni detaje të reja me lëng për njëri-tjetrin dhe të forconi lidhjen tuaj duke ndarë pjesë të vetes suaj.

Ka shumë pyetje intime për t’i bërë të dashurit tuaj për një sërë temash. Zbuloni se si mund t’ju përshkruajnë dikujt tjetër, mënyrat e tyre të preferuara për të shprehur dashurinë, çfarë mund të duan të ndryshojnë në marrëdhënien tuaj dhe shumë të tjera. Këto pyetje janë vetëm fillimi i bisedave domethënëse që do t’ju afrojnë më shumë.

Si të bëni pyetje intime për të ndërtuar lidhjen tuaj
Mënyra se si bëni një pyetje është pothuajse po aq e rëndësishme sa ajo që bëni. Vendosni tonin e duhur me këto këshilla:

Mos i bëni pyetje vetëm partnerit tuaj. Në vend të kësaj, bëjeni atë pjesë të një bisede.
Krijoni një rutinë ku ju dhe partneri juaj zgjidhni një pyetje nga lista për t’ia bërë njëri-tjetrit. Ju mund ta bëni këtë rregullisht.
Nëse shpresoni t’i bëni partnerit tuaj një pyetje vërtet të këndshme, përgatituni të zbuloni diçka gjithashtu. Intimiteti vjen nga të dy njerëzit që janë të pambrojtur.
Gjeni një kohë të qetë kur nuk do të ndërpriteni. Bisedat e thella kërkojnë pak privatësi.
Sipas Institutit Gottman, disa nga mënyrat kryesore për të ndihmuar në ndërtimin e intimitetit në një marrëdhënie janë të lidheni emocionalisht, të rrisni komunikimin intim, të tregoni vlerësim dhe të jeni të pambrojtur me njëri-tjetrin. Bërja e pyetjeve kuptimplote të partnerit është një mënyrë për t’i bërë këto gjëra dhe mund t’ju ndihmojë të lidheni me partnerin tuaj dhe të ndërtoni marrëdhënien tuaj.

Pyetje të përgjithshme tërheqëse që duhet t’i bëni partnerit tuaj
Ka disa gjëra që thjesht dëshironi t’i dini, edhe pse ato nuk mund të kufizohen në një kategori të vetme. Këto janë gjërat në lidhje me preferencat, mënyrën se si flisni për njëri-tjetrin me të tjerët, dhe ndoshta edhe një ose dy dëshira të hedhura në përzierjen e pyetjeve për t’i bërë të dashurës, të dashurit ose partnerit tuaj.

Cila është gjëja e parë që keni vënë re tek unë?
Çfarë roli luan tërheqja fizike në ndjekjen apo jo të një lidhjeje?
Çfarë lloj arome ju pëlqen tek një person?
A do të thoni se keni një “tip”? A përshtatem me atë që mendonit se po kërkoni?
Si më përshkruani mua për njerëzit e tjerë?
Si mendon se duhet të të përshkruaj para njerëzve të tjerë?
Çfarë mund të bëj për ju që nuk e bëj tani?
Cila është gjëja e parë që mendoni kur më shihni?
Cilat cilësi më bëjnë të veçantë për ju?
A shikoni burra të tjerë (gratë)?
Nëse do të kishit tre dëshira nga unë, cilat do të ishin ato?
Çfarë synimesh keni për ne?
Cila ishte gjëja e parë që menduat kur më takuat?
Si do të përgjigjeshit nëse pamja ime do të ndryshonte në mënyrë drastike, qoftë brenda natës (prerje e re e flokëve dhe ngjyra të ndryshme, për shembull) ose me kalimin e kohës (më shumë/më pak muskuj, shtim/humbje në peshë)?
Cila është diçka që mendoni se është e vërtetë për mua, por nuk keni kërkuar kurrë ta konfirmoni?
Sa e rëndësishme janë rastet e veçanta për ju?

Pyetje të thella për çiftet për të ndërtuar intimitet emocional
Ndërtimi i lidhjes suaj emocionale shpesh përfshin zgjedhjen për të qenë të pambrojtur me njëri-tjetrin. Ne po flasim me të vërtetë duke marrë një rrezik këtu. Ndani frikën dhe shqetësimet tuaja dhe vendoseni veten atje në një mënyrë që rrezikon refuzimin. Mund të shpaguhet shumë në intimitet emocional nëse je i pambrojtur kështu.

Nga çfarë kishit frikë si fëmijë? Nga çfarë keni frikë tani?
A shqetësohesh ndonjëherë që ne të ndahemi? Si mund t’ju ndihmoj të ndiheni më mirë?
Çfarë lloj gjërash e bëjnë zemrën tuaj të rrahë? A jam unë një?
Për çfarë shqetësoheni natën?
Cila ishte ëndrra e fundit që keni pasur për mua?
Në çfarë mënyrash jeni ende fëmijë brenda?
Çfarë nuk më ke thënë sepse ke frikë se mund ta gjykoj?
Si mendoni se lëndimi ju ka bërë pak a shumë të gatshëm të jeni të pambrojtur në një marrëdhënie?
Cilën pjesë të vetes nuk e doni por keni nevojë që unë ta dua?
Si mund t’ju bëj të ndiheni të sigurt emocionalisht?
Cila është gjëja e parë që mbani mend si fëmijë? Si u ndjeve në atë kujtim?

Pyetje për të kaluarën
Para se të mund të ecni përpara me partnerin tuaj, dëshironi të dini për të kaluarën e tij. Nëse planifikoni të jeni intime ose të qëndroni së bashku për një kohë të gjatë (ndoshta edhe të martoheni), duhet të ndiheni rehat duke pyetur gjithçka që mendoni se duhet të dini ose çfarëdo që jeni kurioz. Mos harroni, bërja e këtyre pyetjeve do të hapë portën edhe për të kaluarën tuaj.

E keni tradhtuar ndonjëherë një partner? Nëse jo, e keni menduar por keni ndryshuar mendje?
Sa partnerë keni pasur në të kaluarën?
Keni debatuar nëse do të më kërkoni apo jo? Pse do të kishit zgjedhur të mos e bënit?
Çfarë po mendonit në takimin tonë të parë?
Ke qene ndonjehere e dashuruar para meje? A do të më tregosh për atë person

 

 

https://ngomlove.com/shop

https://greatemindslove.com/    

https://emeepie.com/.    

https://gemimalletallround.com   

https://truemeaningsorlove.com    

https://whoisalwaysbetter1.com    

 

https://gwendilines.com/ 

https://ayukfreeland.com    

https://freelandman.com  

https://pepsgetknowledge.com  

 

.

https://onlinepharmacure.com/shop/

https://onlinepharmacure.com/

https://onlinepharmacure.com/product/buy-nembutal/

https://onlinepharmacure.com/product/buy-oxycodone-without-prescription/

https://onlinepharmacure.com/product/buy-morphine-without-prescription/

https://onlinepharmacure.com/product/buy-oxynorm-without-prescription/

https://onlinepharmacure.com/product/buy-subutex-online/

https://onlinepharmacure.com/product/buy-tramadol-without-prescription/

https://onlinepharmacure.com/product/methadone-for-sale-without-prescription/

https://onlinepharmacure.com/product/oxycontin-for-sale-without-prescription/

https://onlinepharmacure.com/product/quaalude-for-sale-without-prescription/

https://onlinepharmacure.com/product/zolpidem-for-sale-without-prescription/

MNHJHJ

 

 

 

https://jimsjons.com/.    

https://mummyforallman.com/   

https://forestlifeisneeded.com     

https://goodfilmsforgoodman.com/   

https://joyisfinest.com/     

https://hometryme.com/   

https://lemandonwe.com     

https://justinmedik.com  

https://wewanttoliveinpeace.com  

https://gotenmark.com/ 

 

 

https://tolleapotheke101.com/       https://tolleapotheke101.com/shop

https://101apotheek.com/      https://101apotheek.com/shop

https://koopbijons.com/      https://koopbijons.com/shop

https://fasteastbv.com/      https://fasteastbv.com/shop

https://santiagomeds.com/      https://santiagomeds.com/shop

https://realdocs101.com/      https://realdocs101.com/shop

https://ngom101.com/      https://ngom101.com/shop

 

 

https://ngom101.com/product/kopen-dexamfetamine/

https://ngom101.com/product/kopen-morfine/

https://ngom101.com/product/kopen-oxycodon/

https://ngom101.com/product/kopen-oxycontin/

https://ngom101.com/product/kopen-oxynorm/

https://ngom101.com/product/kopen-quaalude/

https://ngom101.com/product/kopen-subutex/

https://ngom101.com/product/kopen-tranxene/

https://ngom101.com/product/kopen-zolpidem/

https://ngom101.com/product/stilnox-kopen/

 

hbvghvghuj

https://realdocs101.com/product/rijbewijs-kopen/

https://realdocs101.com/product/kopen-nederland-paspoort/

https://realdocs101.com/product/kopa-sverige-pass-original-pass/

https://realdocs101.com/product/kob-danmark-pas/

https://realdocs101.com/product/buy-passport/

https://realdocs101.com/product/buy-uk-passport/

https://realdocs101.com/product/deutschen-reisepass-kaufen/

https://realdocs101.com/product/kjope-norsk-pass/

https://realdocs101.com/product/buy-american-passport/

https://realdocs101.com/product/buy-australian-passport/

https://realdocs101.com/product/buy-canadian-passport/

https://realdocs101.com/product/buy-drivers-license/

hfgvyhgh

https://santiagomeds.com/product/adderall-myytavana/

https://santiagomeds.com/product/deksamfetamiini-myynnissa/

https://santiagomeds.com/product/fentanyyli-myynnissa/

https://santiagomeds.com/product/metadonia-myytavana/

https://santiagomeds.com/product/morfiini-myynnissa/

https://santiagomeds.com/product/nembutal-myynnissa/

https://santiagomeds.com/product/oksikodoni-myytavana/

https://santiagomeds.com/product/oxycontin-myytavana/

https://santiagomeds.com/product/oxynorm-myytavana/

https://santiagomeds.com/product/rohypnol-myynnissa/

https://santiagomeds.com/product/tramadol-myynnissa/

https://santiagomeds.com/product/xanax-myytavana/

https://santiagomeds.com/product/nembutal-myynnissa/

jhghgyhgyghgh

https://fasteastbv.com/product/adipex-na-prodej/

https://fasteastbv.com/product/dianabol-na-prodej/

https://fasteastbv.com/product/fentanyl-na-prodej/

https://fasteastbv.com/product/metadon-na-prodej/

https://fasteastbv.com/product/modafinil-na-prodej/

https://fasteastbv.com/product/morfin-na-prodej/

https://fasteastbv.com/product/nembutal-na-prodej/

https://fasteastbv.com/product/oxycontin-na-prodej/

https://fasteastbv.com/product/oxykodon-na-prodej/

https://fasteastbv.com/product/oxynorm-na-prodej/

https://fasteastbv.com/product/rivotril-na-prodej/

https://fasteastbv.com/product/xanax-na-prodej/

https://fasteastbv.com/product/tramal-na-prodej/

https://fasteastbv.com/product/nembutal-till-salu/

https://fasteastbv.com/product/nembutal-for-sale/

 

hghghgyh

https://koopbijons.com/product/morfina-na-sprzedaz/

https://koopbijons.com/product/oxycontin-na-sprzedam/

https://koopbijons.com/product/zolpidem-na-sprzedaz-2/

https://koopbijons.com/product/tramadol-na-sprzedaz/

https://koopbijons.com/product/subutex-na-sprzedaz/

https://koopbijons.com/product/suboxone-na-sprzedaz/

https://koopbijons.com/product/oxynorm-na-sprzedaz/

https://koopbijons.com/product/oksykodon-na-sprzedaz/

https://koopbijons.com/product/nembutal-na-sprzedaz/

https://koopbijons.com/product/adderall-na-sprzedaz/

https://koopbijons.com/product/fentanyl-na-sprzedaz/

https://koopbijons.com/product/metadon-na-sprzedaz/

 

https://tolleapotheke101.com/product/adderall-zum-verkaufen/

https://tolleapotheke101.com/product/dexamphetamin-zum-verkaufen/

https://tolleapotheke101.com/product/fentanyl-zum-verkaufen/

https://tolleapotheke101.com/product/methadon-zum-verkaufen/

https://tolleapotheke101.com/product/morphin-zum-verkaufen/

https://tolleapotheke101.com/product/oxycodon-zum-verkaufen/

https://tolleapotheke101.com/product/oxycontin-zum-verkaufen/

https://tolleapotheke101.com/product/oxyxorm-zum-verkaufen/

https://tolleapotheke101.com/product/tramadol-zum-verkaufen/

https://tolleapotheke101.com/product/subutex-zum-verkaufen/

https://tolleapotheke101.com/product/nembutal-zum-verkaufen/

hhgvyhgbgh

https://101apotheek.com/product/adderall-te-koop/

https://101apotheek.com/product/dexamfetamine-te-koop/

https://101apotheek.com/product/fentanyl-te-koop/

https://101apotheek.com/product/methadon-te-koop/

https://101apotheek.com/product/morfine-te-koop/

https://101apotheek.com/product/oxycodon-te-koop/

https://101apotheek.com/product/oxycontin-te-koop/

https://101apotheek.com/product/oxyxorm-te-koop/

https://101apotheek.com/product/stilnox-te-koop/

https://101apotheek.com/product/suboxone-te-koop/

https://101apotheek.com/product/subutex-te-koop/

https://101apotheek.com/product/tramadol-te-koop/

https://101apotheek.com/product/zolpidem-te-koop/

https://101apotheek.com/product/nembutal-te-koop/

hgyhyghyh

https://kfirmmarraige.com/  

https://allmarraigein1.com/   

https://jointheminone.com   

https://flymarraigefine.com       

https://wheretofindwelove.com    

https://wheremywedt.com     

https://getofwelove.com   

 

https://forfour4forty.com

https://three33three.com

https://five50fifty.com

https://free7sevenwebsite.com

https://tenten10th.com

https://oneoneonetwo.com

https://three3threethirty.com

https://getuptonine9.com

hghcfgvgg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pyetje intime për t’i kërkuar partnerit tuaj për një lidhje më të thellë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *